Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uusi vuosikymmen

Lisätty 03.02.2020

Tämä vuosikymmen on jo hyvän matkaa kulunut .  Talvea olemme täällä eteläisessä Suomessa saaneet odottaa, turhaan. Ainainen vesisade ja talvitulvat näkyvät tuleen meille tämän talven teemaksi. 

Kävin perinteisellä tammikuun lopun pohjoisen reissulla kuvaamassa ja nauttimassa talvesta. Kuusamo antoi parastastaan, 80 cm lunta ja kylmimmillään -33 astetta. Se on sitä mistä minä pidän!  Kotkat laskevan auringon kultaamassa maisemassa, Käylän koskella saukko ja koskikarat lumen kuoruttamilla kivillä, koskikellujat jäisessä joessa Kiveskoskella jne.  Riisitunturi on saanut osansa lämpimästä talvesta, parhaat tykyt ovat pudonneet mutta oli sielläkin lunta ja kaunis maisema. Paljon ehtii viikkoon kun hyvin suunnittelee!  

Alkuvuoden asiakaskuvaukset ovat taas jo hyvässä vauhdissa, monia erilaisia tavaroita, ihmisiä ja muita on kameran edessä käynyt. Ulkokuvauksiin oman haasteensa antaa tuo keli, mutta siitäkin on selvitty!

Yllä oleva kuva on Riisitunturin kansallispuistosta, oikealla näkyy neljän ihmisen ryhmä, joka  kertoo siitä kuinka pieniä me ihmiset olemme luonnon keskellä!  Nautitaan niistä kauniista keleistä, mutta myös  ne huonommatkin otetaan osana tätä elämää! 

Hyvää alkanutta vuosikymmentä!