Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kevät!

Lisätty 03.04.2020

Kunnon talvea emme saaneet tänä vuonna ollenkaan, mutta lunta vähän kävi silloin tällöin maassa. Saatiin sentään keväällä lumihanhia tänne! Muuttavien lintujen mukana tuli tälläisiä harvinaisuuksia käväisemään.

Korona on muuttanut meidän kaikkien käyttäytymistä ja tekemistä. Juhlat on peruttu, isot tapahtumat on peruttu, harrastukset, koulut yms on tauolla. Näinollen myös juhlakuvaukset ovat tauolla.  Nyt sitten nautitaan kotona lisääntyneestä vapaa-ajasta ja keväästä . Kevään eteneminen on aina hienoa, arvoituksellistakin. Välillä aurinko paistaa ja on lämmin, seuraavassa hetkessä tulee lumisade. Mutta kevät keikkuen tulevi sanotaankin!

Koetetaan pysyä kaikki terveinä ja muistetaan pestä käsiä!

 

Lue kokonaan »

Uusi vuosikymmen

Lisätty 03.02.2020

Lue kokonaan »

Isäinpäivä

Lisätty 11.11.2019

Sunnuntaina juhlistimme kaikkia isiä, myös sitä omaa rakasta taivaassa. 

Lisäksi yhden lapsenlapsemme syntymäpäivä osui samalle päivälle. Kävimme studiossa ikuistamassa päivänsankarin hassuttelua. Kävi serkkukin kuvissa mukana, "pikkuäidit vauvoineen". 

Syksy on niin hienoa aikaa, luonto on niin kaunis kun on kosteaa ja huuruista, värit korostuvat. Kävin kuvausreissulla asiakastyössä ja samalla reissulla luontoa kuvaamassa Kymeenlaaksossa. Siellä on jo niin talvista. Mihin tikkojen paratiisiin pääsinkään. Valkoselkätikka, pohjantikka, harmaapäätikka ja käpytikka tuli päivän aikana nähtyä kaiken muun lisäksi. Kiitos vietaanvaraisuudesta Leena, taas kerran.

Joulua jo kovasti on mietitty, tontut ja muut jouluiset jutut ovat vilahdelleet kuvissa jo jonkin aikaa. Kohta se on jo täällä.

Mutta nyt nautitaan marraskuusta ensin!

 

 

Lue kokonaan »

Kohti syksyä mennään

Lisätty 11.08.2019

Kesä alkaa pikkuhiljaa olla ohi vaikka lämpöä vielä onkin. Koulut ovat alkaneet, pieniä koulaisia pitää muistaa varoa liikenteessä.

Kesään liittyy aina monenlaisia muistoja ja tapahtumia, niin tänäkin kesänä. Olin esiintymässä Suomen Luonnonvalokuvaajien  kesäpäivillä helteisenä viikonloppuna. Mukavassa seurassa meni viikonvaihde nopeasti.

Monenmoisia kuvauksia on tullut tehtyä pitkin kesää, niin luonto - henkilö - kuin yrityskuvauksiakin. 

Valoisaa aikaa riittää ja illalla ja yöllä on upeat hämyvalot!

Nyt  on jo ajatukset syksyssä, ensimmäisiä revontulia on jo pystytty näkemään kun on tarpeeksi pimeää.

Syksyllä on myös yksi esiintyminen lintumessuilla Helsingissä, näyttely Lauhan Lähiruoka festivaaleilla ja kaikkea muuta  touhua normaalien kuvasten lisäksi.

Tänä vuonna näyttää olevan poikkeuksellisen upeat kanervat!

Lue kokonaan »

Juhannus!

Lisätty 20.06.2019

Keskikesän aika, juhannus! Kesäisiä kelejä on saatu jo pitkään nauttia, sopivasti sadettakin.

Luonto on kauneimmillaan, kaikki kasvaa ja rehottaa.

Kuvauksia, henkilö, urheilu, juhla, luonto ja kaikkea mutta, kesäisiä kuvauksia on riittänyt. Unohtamatta tietenkään kiinteistöjä ja muita yrityskuvauksia. Kesällä saa niin kauniita  ympäristöjä muuten pelistettyihin  kuviin.

Nyt muutaman päivän hengenveto, sitten taas täysillä töihin. Valoisaa aikaa riittää, päivässä ehtii monenmoista!

Hyvää juhannusta!

Lue kokonaan »

Kevättä ja takatalvea!

Lisätty 03.05.2019

Välillä aivan käsittämättömän lämmin jakso ja sitten takatalvi. Meillä täällä Sastakunnassa ei lunta tullut kuin hippuja mutta todella kylmä pohjoistuuli ja vain aste tai pari lämmintä.

Kylmänkukkia pääsin juuri sopivaan aikaan kuvaamaan, ovat aina vaan niin upeita!

Keväisiä juhlanäytöksiä ja ryhmäkuvauksia on tullut jo kuvattua ja tulossa lisää. Ylioppilaiden suurta päivää suunnitellaan ja aikataulutetaan, pian se jo on!

Asuntojen kuvauksessa pääsee jo luontokin oikeuksiinsa, sade vielä teki tehtävänsä, vihreetä on!

 

 

Lue kokonaan »

Talvesta on vaan jo luovutettava!

Lisätty 26.03.2019

Kaipa se vaan on niin, että talvesta on päästettävä irti ja siirryttävä  kevääseen!  Muuttolinnut ovat lumipeitteen alta paljastuneille pelloille kokoontuneet valtavina parvina. Muuttomatkan jälkeen voimia keräämässä. 

Kevät on myös kuvauksissa siirtymistä kohti juhlakautta! Rippiviikonloppu jo talviriparilaisilla on takana ja kesällä jatkuu uusilla ryhmillä.

Hääpareja on tulossa kuvauksiin kevät ja kesäkaudella ja taas saamme jännittää Suomen kelejä- sataako lunta-räntää-vettä vai onko oikeasti sateeton päivä!

Monenlaisia muitakin kuvaprojekteja on tulossa ja olemassa, tuotekuvauksia ja kuvituksia eri kohteisiin. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää. 

Nautitaan nyt keväästä - huolimatta armottoman kevätauringon paljastamista pölyistä! Sadepäivinä ehtii sitten siivota!

Lue kokonaan »

Talvi vielä!

Lisätty 13.02.2019

Kevätaurinko ja innokkaasti paistaa ja räystäiltä vedet valuu, mutta haluan muistella tammikuun hämärää vähäistä valoa ja runsasta lunta ja upeeta kuvausreissua.

Tammikuun loppupuolella kävin perinteisellä Lapin kuvausmatkalla ystäväni kanssa. Viikko kuvausta, aamuhämärästä iltahämärään ja yökuvaukset lisäksi.  Pakkasta -20- -34 astetta.   Käsittämättömän upeeta! Ilma on kuulakas kovalla pakkasella ja usein taivaskin auki, pilvetön. Yhtenä iltana pääsimme revontulia kuvaamaan ja yhtenä hienoja kuutamohankia. Särkitunturille kävelteltiin  ihailemaan ja kuvaamaan maisemia, Pallastunturilla mitä upein maisema evästauolle!  No jäiset voileivät jo hiukan alkoivat puolessa välissä viikkoa huvittamaan, nuotiolla kun sai aina yhden reunan sulaksi ja sitten taas sulatettiin lisää. Äkäsmyllyllä käytiin usean kerran, helppo paikka saavuttaa ja ahkioissa kulki kaikki mitä tarvittiin. Ulkolaisten turistien kanssa kun juteltiin niin kysymykseen "mikä saa tulemaan Suomeen" he näyttivät ympärilleen ja sanoivat "tämä luonto ja rauha".

Nyt on jo palattu arkeen, uusi upea liikuntahalli avattu ja lumet sulamassa meiltä etelän ihmisiltä ainakin osin pois. 

Koetetaanpa pysyä pysytyssä liukkailla!

Lue kokonaan »

2019!

Lisätty 05.01.2019

Uusi vuosi! 

Perinteisin menoin saateltiin vanha vuosi menneisyyteen ja toivotettiin uusi tervetulleeksi.

Vanhaan vuoteen liittyy paljon ajatuksia ja muistoja, niin hyviä kuin niitäkin mitkä olisi voinut jättää kokematta.

Mutta muistoja ne kaikki  ovat ja tarkoituksensa niillä on. 

Ennenkaikkea paljon iloisia ja ikimuistoisia tapahtumia liittyy vuoteen 2018! ja niitä muistoja ja kokemuksia on mukava muistella vielä tänä vuonnakin.

Talvi antoi odottaa itseään, taas! Lunta oli ja meni, jouluksi saatiin sentään vähäinen valkoinen peite.  Joulupukin tuomat sukset, pulkat  ja muut ulkoiluvälineet pääsivät heti kovaan käyttöön monessa perheessä.

Uudenvuoden aattona kova tuuli ja lumisade uhkasivat rakettien ampumista mutta kyllä niitä sitten päästiin ampumaan, tosin varoalueen kokoa oli kasvatettava. Vampulassa oli taasen niin hieno ilotulitus, taattua osaamista!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Nauttikaa talvesta!

Lue kokonaan »

JOULU

Lisätty 24.12.2018

Jouluaattoaamun rauha ja hiljaisuus! Uunin valo valaisee keittiön, kinkkumittarin lämpötila hitaasti nousee.

Niin se kaiken kiireen ja menon jälkeen taas tämä rauha ja hiljaisuus tuli. 

Viimeiseen saakka jouduttiin jännittämään pääsevätkö kaikki perheenjäsenet  yhteiseen jouluviettoon, mutta kyllä, kaikki ovat paikalla! Hienoa!

Luonto on myös jouluinen, pakkanen ja lumi antavat osuuden tähän jouluiseen tunnelmaan.

Kaiken kiireen ja menon keskellä on aika vetää henkeä ja nauttia hyvästä seurasta ja kiireettömyydestä.

Oikein hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta 2019!

Lue kokonaan »